Запись
SKOVORODUB - Перший національний дабстеп Фестиваль

SKOVORODUB - Перший національний дабстеп Фестиваль

18

авг
2012 проходить в Україні під знаком Бейсу. Січень - IDЕОЛОГIЯ, березень - Піратська Станція, липень - Глобал Гезерінг з бейс хедлайнерами - Chase & Status. І новий танцювальний сезон Україна відкриває новим концептуальним фестивалем Анатолія Тапольського з дивовижною назвою SKOVORODUB. Він відбудеться 1 вересня, на вже ставшому практично рідним, майданчику для шанувальників бейсу - Home Concept Club. Краще про фестиваль дiджея Тапольського може розповісти лише Анатолій Тапольскій ;), - тому йому і слово.
 
SKOVORODUB - перший національний дабстеп фестиваль. Так звучить слоган івенту. Спробую в декількох реченнях розповісти вам, чому ж він такий унікальний для України.
 
По перше - концепт. Це виключно наш фестиваль, ідея якого, його наповнення і його головний символ - Григорій Сковорода - українські. Незважаючи на іронічне написання прізвища Сковороди в назві фестивалю я дуже шанобливо ставлюсь до одного з найвидатніших людей моєї батьківщини. І можливо, завдяки нашому фестивалю частина молодих людей зацікавиться історією країни.
 
Друге - я вважаю, що це дійсно подія, яка є важливою для всіх шанувальників сучасної електронної музики в країні. Вперше в Україні відбудеться фестиваль в якому візьмуть участь п'ять дійсно значущих дабстеп музикантів планети: Xilent, Rednek, xKore, Millions Like Us, Document One + наші бейс герої - VovKING, Lime Kid, Perfecta. Ми завжди ставимо наголос на музику і привозимо не "комерційно успішних" - синонім "попсових" музикантів, а тих, хто задає тренди і йде на крок вперед.


 Третє - промоушн і візуалізація фестивалю. Якщо ви покажете мені когось в Українi, хто робить подібні промо кампанії, я готовий відразу піти в якусь Зачепилівку на ПМП і зайнятися там розведенням нових сортів несучих півників і генномодифікованих кроликів. Промо відео фестивалю знімали в Пiрогово, консультував кінознавець студії Довженка, у зйомках використовувалися оріджінал історичні реквізити і найперша дореволюційна бензопила. Також ми використовували роботи художника для візуалізації всіх гостей фестивалю - випущені восьмісторiнковi буклети, які будуть поширюватися серед жителів Києва та околиць. Але головний екшн вас чекає на самому фестивалі. Приходьте - побачите.
 
Четверте - місце проведення фестивалю SKOVORODUB - столичний Home Concept Club.
 
Вже третій рік поспіль ми проводимо всі свої фестивалі саме на цьому майданчику. Останній рекорд відвідуваності - 2500 осіб у січні 2012 року на фестивалі IDEОЛОГIЯ. Ми свідомо обмежуємо кількість відвідувачів, щоб на наші фестивалі могли прийти саме ті люди, яким дійсно цікава музика. Найголовніше, на чому ми робимо акцент - це потужний звук. Фестиваль SKOVORODUB - не виняток. Щоб відчути всю міць дабстеп вібрацій - ми ставимо дуже серйозну саунд систему. Тому будьте готові до цього басу! Дивись  вiдео с нашего останнього фестивалю IDEOЛОГIЯ в Home Concept Club --> http://youtu.be/Ya4LSnWelVw
  
І наостанок - про квитки:
 

З 23 липня ти можеш придбати квиток на фестиваль за найдешевшою ціною - 150 гривень! Акція триватиме рівно один тиждень - до 29 липня. Після квиток буде коштувати 200 гривень.

© Tapolsky & Co.

Комментарии
Для того, чтоб оставлять комментарии вам необходимо авторизироваться или зарегистрироваться на сайте
Популярное видео


Tweet